Σήμερα Σάββατο και, για όσους άνοιξαν τώρα τους δέκτες τους, εχθές ήταν Παρασκευή, με την ομάδα των Voyagers να υποδέχεται τους ομογάλακτους της Voice Thiva. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι η Voice θα… ράψει το κουστούμι στην ομάδα του κ. Βογιατζόγλου, το τελικό σκορ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του τελευταίου με 68-61 (στατιστικά και τέτοια εδώ).

Με αρκετό φιλικό ξύλο, με φιλικές αγκωνιές και φιλικά αντιαθλητικά, ο αγώνας εξελίχθηκε ομαλά με αρκετές πτώσεις στο παρκέ για εξεύρεση πετρελαίου. Δύσκολο το έργο των διαιτητών Χουγάζιου και Καραμπιτσάκου σε μια αναμέτρηση που είδαμε το κόκκινο φωτάκι του 5ου φάουλ να ανάβει για 14 παίχτες από κάθε ομάδα. Η φιλική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Δηλώσεις του κ. Βογιατζόγλου (Voyagers)

Στη φωτογραφία του άρθρου, ο κ. Σωτήρης Καραμαγκιώλης, ονειρεύεται η φωτογραφική του μηχανή να πετούσε αστεράκια από Νίντζα ή βελάκια με ηρεμιστικό ελέφαντα (για να κοιμηθούν και οι ομάδες μέχρι τον τελικό του τουρνουά), αλλά ένα απλό «κλικ» τον ξύπνησε από το όνειρο και στο μυαλό του τώρα υπάρχουν τρεις λέξεις: δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Στον βραδινό αγώνα, οι Boca Juniors υποδέχτηκαν την Kamaridis Global Wire. Συνηθισμένοι οι δικηγόροι στις χαμηλές θερμοκρασίες (μιας και κάνει ψοφόκρυο στο δικαστικό μέγαρο) δεν άντεξαν τη ζεστή ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να ηττηθούν από την αντίπαλη ομάδα με το οριακό +5 παρά την αντίδραση που εκφράστηκε μέσα από την αποτελεσματικότητα του κ. Διονύση Τσέκου. Η ήττα είναι προσωρινή καθώς θα ασκηθεί έφεση (στατιστικά και τέτοια εδώ).

Λίγο πριν, ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η έλευση της ομάδας Kamaridis Global Wire όπου 8 τεράστιες μαύρες Mercedes εμφανίστηκαν στο πάρκινγκ του γηπέδου. Ξαφνικά ανοίγουν δρόμο σε ένα τεράστιο monster truck που έπαιζε gangsta rap χοροπηδώντας στον ρυθμό των μπιτ. Όταν άνοιξαν οι πόρτες απ’ τα σκαλιά κατέβηκε ο κ. Αποστόλης Αναστασίου φορώντας inox καδένα 2,5kgr και τεράστια μαύρα γυαλιά πρεσβυωπίας. Ο κ. Αναστασίου επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του καλύτερου πρώην νυν ή νυν πρώην καλαθοσφαιριστή καταφέρνοντας 28 πόντους.

Δηλώσεις κ. Καμαρίδη (Kamaridis Global Wire)

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους αγώνες και, παρά την περασμένη ώρα, πολλοί ήθελαν να μείνουν μέσα στο γήπεδο μέχρι την Κυριακή, αλλά επειδή οι προγραμματισμένοι για αύριο αγώνες αναβλήθηκαν, έφυγαν με κατεβασμένα μούτρα.

Μέχρι στιγμής αναπάντητα μένουν δυο ερωτήματα: Ποιος σφυρίζει όταν παίζει μπάσκετ ο διαιτητής και ποιος θα περιποιηθεί τον φυσικοθεραπευτή κ. Μελετίου αν χτυπήσει (ελαφρά);

Disclaimer: τα κείμενα αποτελούν προϊόν σάτιρας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς η πραγματικότητα είναι θλιβερή.