Ο πρόεδρος του Κάδμου Ταξιάρχης Καρανάσιος είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, τόσο από την αγωνιστική επιτυχία της ομάδας που πέρασε στο final-8, όσο και από την οργανωτική επιτυχία του τουρνουά που άγγιξε το άριστα.

Σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά:

”Κάθε αναφορά σε ένα αθλητικό γεγονός πρέπει να αρχίζει και να κλείνει με ιδιαίτερη αναφορά στους αθλητές. Σε αυτούς αλλά και στο προπονητικό επιτελείο αξίζουν ξεχωριστά συγχαρητήρια για το απολαυστικό τριήμερο που μας χάρισαν. 

Το ταξίδι συλλογής εμπειριών συνεχίζεται για τους εφήβους του Κάδμου με τις 8 καλύτερες εφηβικές ομάδες της Ελλάδας. Αυτό είναι πολύ κολακευτικό για το σύλλογο, αλλά πιστεύω και για την πόλη της Θήβας που διαχρονικά απασχολεί τον μπασκετικό κόσμο της χώρας με επιτυχίες. 

Ως διοίκηση του συλλόγου δεν είχαμε την εμπειρία κάποιας διοργάνωσης. Όμως, βασιστήκαμε-πρωτίστως-στην πλήρη αρωγή του Δήμου Θηβαίων που την αγκάλιασε παρέχοντας τη φιλοξενία και τη σίτιση των ομάδων που συμμετείχαν ανεβάζοντας με αυτόν τον τρόπο τον πήχη για όλες τις πόλεις που θα φιλοξενούν τον θεσμό από εδώ και στο εξής. Βασιστήκαμε επίσης σε ένα μεγάλο αριθμό εθελοντών που έκαναν το αθλητικό γεγονός μια πραγματική γιορτή. Μια γιορτή στην οποία η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγαλειώδης. Το γεγονός ότι το κλειστό γυμναστήριο ήταν γεμάτο συνεχώς, έκανε το τριήμερο όχι απλώς απολαυστικό, όπως ανέφερα, αλλά μαγικό. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους. 

Πηγή άρθρου: stereabasket.gr