Ο Αποστόλης Αναστασίου οδήγησε μαεστρικά τον Κάδμο στη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στην κατηγορία εφήβων και μέσα από τις δηλώσεις του ευχαριστεί τους παίκτες του αλλά και όλους όσους βοήθησαν για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. ”Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου για την τεράστια ομαδική επιτυχία που έφεραν. Έκαναν ένα εκπληκτικό αγωνιστικό τριήμερο με αποκορύφωμα τον αγώνα με τον Κεραυνό στον οποίο έδειξαν τεράστια προσήλωση στο στόχο μας στην άμυνα και χάλασαν το παιχνίδι του αντιπάλου. Φάνηκε εύκολο αλλά για όσους είχαν δει τον Κεραυνό καταλαβαίνουν ακριβώς τι λέω.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον κόσμο της πόλης μας που μας αγκάλιασε, γέμισε το γήπεδο, δίνοντας φτερά σε αυτά παιδιά, και έφεραν την ομάδα του Κάδμου και την πόλη μας να ακούγεται για άλλη μια φορά σε όλη την μπασκετική Ελλάδα. Συγχαρητήρια στο Δήμο μας για την τέλεια διοργάνωση που την έκανε ακόμα αρτιότερη η διοίκηση του Κάδμου με όλα αυτά που είχε ετοιμάσει. 

Ήταν πραγματικά όλο το τριήμερο μια αληθινή μπασκετική γιορτή! Δείξαμε ότι όταν είμαστε οργανωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και νομίζω πως αυτό το είδε και ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Λιόλιος που μας τίμησε με την παρουσία του. Εδώ, θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ και όλο το Δ.Σ. που κατάφεραν να μην πέφτει ο πρωταθλητής μας πάνω στον πρωταθλητή ΕΣΚΑΗ και έτσι όλες οι ομάδες που θα κατακτούν το πρωτάθλημα μας να έχουν ελπίδες για τους ”8”.

Προσωπικά τέλος, να πω ότι για μένα και τον συνεργάτη μου κ. Δεφίγγο είναι μια μεγάλη δικαίωση αυτή, γιατί είχαμε δουλέψει πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά και εν τέλει δικαιωθήκαμε. Δεν λένε τυχαία άλλωστε κάποιοι που γνωρίζουν, πως το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα!

Το ταξίδι μας συνεχίζεται και θα συνεχίζεται, είτε με το αεροπλάνο που πρέπει να πάρουμε τώρα, είτε με το λεωφορείο ως συνήθως, αλλά πάντα ταπεινά με στόχο να βγάζουμε πρώτα απ’ όλα μέσα από το μπάσκετ σωστούς ανθρώπους και μετά μπασκετμπολίστες αθλητές! Σας ευχαριστούμε σαν Κάδμος και εσάς κ. Νικολάου όπως και το stereabasket για όλα όσα κάνετε για το άθλημα που όλοι αγαπάμε”. 

Πηγή άρθρου: stereabasket.gr