Μια πρωτοβουλία του Παναγιώτη Νικολάου που έγινε θεσμός, τα Stereabasket Awards, για 7η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο θέατρο ”Ορέστης Μακρής” στη Χαλκίδα.

Παρευρέθηκαν πληθώρα κόσμου, καθώς και πολλά υψηλά πρόσωπα όπως ο  Χρήστος Ζούπας, παίκτης της ΑΕΚ του 1968o Θοδωρής Παπαλουκάς, o Φραγκίσκος Αλβέρτης κ.α.

Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντεντόπουλος και Κώστας Σωτηρίου έδωσαν και φέτος το παρόν σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά για το Στερεοελλαδίτικο Μπάσκετ και όχι μόνο.

Για το ΔΣ και όλη την Οικογένεια της ΕΣ Κάδμος, είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή που από την ψηφοφορία του μπασκετικού κοινού, αναδείχτηκαν και βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων οι:

Ο Αποστόλης Αναστασίου αναδείχθηκε ο καλύτερος προπονητής της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, οδηγώντας την ομάδα της Θήβας στους τελικούς των Playoffs.

Ο Γιάννης Γκρινιάρης ως μέλος της καλύτερης πεντάδας πρωταθλήματος Α’ ΕΣΚΑΣΕ 2022-2023 μαζί με τους Γαρμπή, Πέττα, Μαντζιώρη, Δημητριάδη.

Ο Δημήτρης Αναστασίου μέσα στην καλύτερη πεντάδα της κατηγορίας παίδων 2022-2023.

Η Νεφέλη Σκούμα μέσα στην καλύτερη πεντάδα της κατηγορίας κορασίδων 2022-2023.

Συγχαρητήρια λοιπόν για άλλη μια χρονιά, στον υπεύθυνο για αυτήν την λαμπρή εκδήλωση, κ. Παναγιώτη Νικολάου και τον ευχαριστούμε πολύ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της εκδήλωσης των Stereabasket Awards 2023 μέσα από το φωτογραφικό φακό του Άγγελου Αγαπητού.

Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε Photo album 1 , Photo album 2