Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, καλούμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο της Αταλάντης, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός της κατηγορίας εφήβων για τη σεζόν 2020-21, μεταξύ της Ε.Σ. Κάδμος και του Γ.Σ. Ιτέας. Μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις και παίζοντας με αντάξιους αντιπάλους, οι έφηβοι του Κάδμου έφτασαν στον τελικό της περιφέρειας, όπου καλούνται να αντιμετωπίσουν το αντίστοιχο τμήμα της Ιτέας.

Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ – Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ

Οφείλουμε να ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας, πως με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα και το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών γηπέδων όπως ορίζει η νέα ΚΥΑ, δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.

  1. Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.
  2. Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Η παρουσία όλων είναι σημαντική για τα παιδιά μας.